Workshop mini-shawltje breien

Tijdens deze workshop komen alle technieken uit het boek Öland breien aan bod. 

Plaats: Trollenwol in Driebergen. (Traaij 7)
Tijd: 13 en 20 september van 19.30 tot 21.30 uur

Kosten: € 60,- voor twee avonden, inclusief materiaal.

U kunt zich opgeven door te mailen naar info@trollenwol.nl
Maandag 9 okt t/m vrijdag 13 oktober zijn Hilly en Marja in Zweden voor de Bohus Stickningreis, de winkel is gewoon geopend, maar met beperkte bezetting. Het kan dus iets langer duren voor je aan de beurt bent.


Workshop Dubbelbreien door Butzeria

Woensdag 18 oktober 19.30 - 21.30 uur bij Trollenwol

Helemaal enthousiast geworden door het prachtige ontwerp van Meret Bützberger in het nieuwste nummer van Trui Magazine, maar nog wat hulp nodig bij de techniek? Dan is dit de gelegenheid om de kneepjes van het vak te leren van de ontwerpster zelf. Meret geeft eenmalig een workshop bij ons in deze techniek waarin zij de meest prachtige ontwerpen maakt.

Kosten € 35,- incl. materiaal, koffie, thee en lekkers.

 


Cursus Hønsestrikk 

Vrijdag 10 november, 8 december, 12 januari, 9 februari en 9 maart 19.30 - 21.30 uur bij Trollenwol

We gaan geïnspireerd door de Deense Hønsestrikk beweging uit de jaren 70, onze eigen ontwerpen maken. Hønsestrikk staat voor vrij, betekenisvol en kleurrijk breiwerk, waarin je je persoonlijkheid uit kan drukken, of die van de ontvanger van je breiwerk. Wij zorgen voor materiaal en begeleiding. En na deze vijf avonden heb je een breiwerk ontworpen dat helemaal uniek is. We vertellen natuurlijk ook van alles over deze bijzondere beweging en het ontstaan daarvan.

Kosten voor de totale cursus € 125,- incl. materiaal voor het werkstuk, koffie, thee en lekkers.

  15 t/m 18 Februari zijn wij te vinden op de Handwerkbeurs in Zwolle.15 t/m 17 maart zijn wij te vinden op het Edinburgh Yarn Festival.


Voor alle workshops geldt vooraf aanmelden in de winkel of via e-mail ( info@trollenwol.nl ) De inschrijving is pas definitief als de betaling ontvangen is. Tenzij anders vermeldt zijn alle bovenstaande kosten per persoon. 

Voorwaarden: De cursussen dienen vooraf betaald te worden, vanaf dat moment is een plaats gereserveerd. Bij annuleren ontvang je tot een week voorafgaand aan de workshop of cursus het bedrag retour, daarna 50% van het cursusgeld en bij afzeggen binnen 48 uur voor aanvang 25% van het cursusgeld.