www.trollenwol.nl https://sites.google.com/site/trollenwolenglish/home 
Breien is en blijft een uitdaging. Zowel voor de beginner, als voor de (ver)gevorderde brei(st)er zijn er altijd weer nieuwe materialen, technieken en ontwerpen te ontdekken. Trollenwol wil graag meedenken met iedereen die deze uitdaging zoekt. Door onze grote diversiteit aan materialen en de gespecialiseerde breisters die bij ons werken, kunnen we ondersteuning en begeleiding bieden in alle breidisciplines.

Daarom gaan wij niet voor de snelle aankoop via internet. Al kunt u ons rustig mailen of bellen om een bestelling te doen, die wij dan graag per post versturen. Maar iedere aankoop gaat bij ons gepaard met goed advies en zo nodig begeleiding bij het werkstuk. Wij denken dat alleen dan de liefde voor het breien langer meegaat en uitdagender is dan: "ik brei een sjaal". Overigens niets ten kwade van sjaals, die houden ons warm en wij breien er zo nu en dan zelf natuurlijk ook één.

Daarnaast maken we echter regelmatig brei-studiereizen naar Zweden, Noorwegen, Denemarken, Estland, Duitsland en Engeland, om nieuwe technieken te leren of de herkomst van producten te leren kennen.
Ook degenen die graag haken kunnen bij ons terecht.
Wij nodigen iedereen graag uit in de winkel in Driebergen. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto en (meestal) staat de koffie klaar.