www.trollenwol.nl https://sites.google.com/site/trollenwolenglish/home

NIEUWS
Openingstijden zomer (donderdag/vrijdag/zaterdag)
Deze zomer willen wij gebruiken om, naast een welverdiende vakantie van alle medewerkers, een deel van onze tijd te besteden aan het werken aan nieuwe ontwerpen, boeken en andere ontwikkelingen waarmee we na de zomer iedereen weer kunnen verrassen. Daarom hebben we besloten dat in de zomer de winkel alleen op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend zal zijn. Na de zomer staat ons team dan weer helemaal klaar om aan een nieuw, sprankelend breiseizoen te beginnen.


De eerstvolgende brei-avond is vrijdag 30 juni van 19.00 tot 21.00 uur


Door onze specialisatie in Scandinavisch brei-design is er een grote variatie aan Noorse en Zweedse wol bij ons te vinden. Kies uit heel veel kleuren van heel dun tot heel dik garen. 
Daarnaast hebben wij Shetlandwol in 240 kleuren van Jamieson's of Shetland, de enige spinnerij op de Shetland Eilanden. 

Ook voor spinnen en vilten hebben wij diverse materialen uit o.a. Scandinavië, Shetland en Duitsland. 

De eigen ontwerpen van ons team zijn natuurlijk terug te vinden in de boeken van onze uitgeverij, maar ook in de breipakketten en patronen. 

Ook van verfijnde handgeverfde garens van o.a. zijde met zeewier uit Zwitserland en mohair uit Zuid-Afrika, is er een uitgebreid assortiment verkrijgbaar. Het is voor ons belangrijk dat de materialen die in onze winkel liggen met respect voor mens, dier en milieu gemaakt zijn. 

Om daar meer over te leren, reizen wij regelmatig naar de fabrieken waar onze garens gemaakt worden. Zo weten we welke weg de wol van het schaap tot de winkel heeft afgelegd. 
Het contact is leuker en vaak sneller met kleine lokale bedrijven. Dat alles maakt breien of haken nog persoonlijker. Meer weten? Wij delen onze passie graag, dus kom gerust langs. Alle materialen zijn ook te bestellen door ons een e-mail te sturen. 

Trollenwol is heel veel kleur, materiaal, uniek ontwerp, boeken en advies en meestal hebben we de koffie en thee klaar staan.....          
  • Cadeaubonnen Vanaf nu is het ook mogelijk om cadeaubonnen via de webshop te bestellen!
    Geplaatst 30 mrt. 2017 07:52 door Marja de Haan
  • Pakket Vogeltjestrui TRUI magzine Nieuw in de webshop is het pakket van de Vogeltjestrui uit TRUI magazine.
    Geplaatst 24 mrt. 2017 06:54 door Marja de Haan
  • Webshop Vanaf nu is het ook mogelijk om garen en boeken via onze webwinkel te bestellen. De webwinkel wordt langzaam aangevuld met meer garens. 
    Geplaatst 24 feb. 2017 08:44 door Marja de Haan
Berichten 1 - 3 van 44 worden weergegeven. Meer bekijken »


https://www.facebook.com/trollenwolBreipakketten en garens zijn te bestellen door een e-mail te sturen naar info@trollenwol.nl met daarin de bestelling en de adresgegevens.