Nieuws‎ > ‎

3-sjieke-sjaaltjes dagen

Geplaatst 20 nov. 2014 01:35 door Marja de Haan   [ 21 nov. 2014 00:33 bijgewerkt ]
27-28-29 november zijn de 3-sjieke-sjaaltjes dagen bij Trollenwol. 
We vieren drie dagen lang het binnenkomen van onze nieuwe en heel bijzondere garens uit Zuid Afrika en Zwitserland met een gratis patroon actie en heel veel extra aandacht voor de haaksters onder ons.

Naast de nieuwe patronen voor de breisters, heeft Marlies Heijmerink een patroon ontworpen dat geschikt is voor iedereen die niet tegen wollen garens kan en dat er ook nog geweldig uitziet. Zij heeft onlangs een prachtig patroon gepubliceerd in het Engelse Simple Crochet. 
Marlies is vrijdag 28 november van 11.00-14.00 uur in de winkel om het te presenteren en iedereen kan bij haar terecht voor haakadvies.

We zijn heel blij dat op zaterdag 29 november Maaike van Koert, de auteur van, het inmiddels razend populaire, Puur Haken, van 12.00-15.00 uur in de winkel aanwezig is om haar boek te signeren. Natuurlijk kun je ook bij haar terecht voor advies. Alle ontwerpen zijn als pakketje verkrijgbaar en worden uit één streng uniek garen gemaakt. Een heel bijzonder cadeau voor brei- of haakliefhebbers. Wij beloven dat koffie, thee en pepernoten klaarstaan......