Öland shawl

Artikel 1 van 14
€ 150,00 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Deze Shawl groeide uit tot een breischilderij. Een Shawl die in het rondgebreid wordt. Alles staat duidelijk in het patroon beschreven. Wol van Ullcentrum. Het Ullcentrum verzamelt de wol van de schapen op Öland (een apart ras, dat alleen op het eiland voorkomt). Tijdens het breien voelt de wol nog enigszins vettig aan. Als het werkstuk klaar en gewassen is, wordt hij zacht en valt soepel en warm om je heen.

De afmetingen van de shawl zijn ongeveer 100 cm hoogte en 250 cm breedte.

De shawl wordt op naald 3,5 à 4 mm  40cm, 80cm en 120cm gebreid, afhankelijk van de hand van breien van degene die hem maakt. Brei je wat losser neem dan breinaalden 3,5 mm, brei je gemiddeld neem dan breinaalden 3,75 mm en brei je juist wat vaster gebruik dan breinaalden 4 mm.

Dit pakket bevat het garen en het patroon in Nederlands en Engels. De breinaalden zijn apart in de webwinkel te bestellen. 

Dit pakket bestaat uit heel veel kleuren. Wij stellen de pakketten zelf samen, maar het kan gebeuren dat bepaalde kleuren niet leverbaar zijn bij het Ullcentrum. We moeten dan even wachten met het maken van een nieuwe serie pakketten tot de kleuren weer voltallig aanwezig zijn.

Wil je zeker zijn van een pakket zodra wij een nieuwe serie klaar hebben dan is het mogelijk om je via een email naar info@trollenwol.nl aan te melden voor de wachtlijst.

© 2017 - 2024 Trollenwol webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel