Sekem breien - Marja de Haan - Nederlands

Artikel 6 van 9
€ 12,50 (inclusief btw)

Sekem katoen is Gots-gecertificeerde biologisch-dynamisch geteelde katoen uit Egypte. Daar groeit de zachtste en langstapeligste katoen ter wereld. Het niet alleen fijn breien en haken met deze katoen maar de werkstukken voelen heerlijk, zacht aan terwijl de draad sterk en soepel is. 

De katoen wordt geteeld rondom de Sekem gemeenschap en is daardoor direct traceerbaar naar de plek en de mensen die er mee gewerkt hebben. Naast de organic en biodynamische keurmerken heeft Sekem katoen ook nog het Demeter keurmerk, een extra strenge selectie binnen de biologisch-dynamische landbouw. De teelt van deze katoen zorgt daarmee niet alleen voor de vergroening van de woestijn, maar ook voor een gif-vrije en milieu- en mensvriendelijke landbouw.

In het boek Sekem breien staan allerlei toepassingen van deze bijzondere katoen en het verhaal van het ontstaan van Sekem zelf.

11 patronen

69 bladzijden

Met proefje Sekem katoen erbij

 

Errata

Blz 41 Streepjestop: Opzetten Naturel moet zijn Opzetten Coronet Blue. De meerderingen worden iedere tweede toer gemaakt, dus per streepje van dezelfde kleur!

Blz 37 Brei 18 toeren... tot en met 8 steken is per abuis 2x afgedrukt. Dit stukje moet eenmaal gebreid worden en daarna verder met: Start nu aan de goede kant van het werk.

© 2017 - 2024 Trollenwol webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel