Nieuws

27-11-2022

Er is iets nieuws aan ons assortiment toegevoegd. Na lang zoeken kwamen we op het spoor van sekem katoen. Een 100% organic katoen uit Egypte. Volledig traceerbaar en van de allerbeste katoensoort. Zo inspirerend dat er al snel het idee voor een boek ontstond en morgen is het dan zover!!!

Sekem breien wordt door de drukker afgeleverd en is net als de katoen (in 12 nieuwe, prachtige kleuren) bij ons en de meeste Odinwinkels verkrijgbaar.

Nog één nachtje slapen.....

 

 

18-5-2021

Na een winter waarin we de bestellingen via de webwinkel nauwelijks bij konden benen mag de echte winkel nu weer open en dat is voor veel mensen die graag de wol willen voelen en aanraken een hele opluchting. Dat de winkel opnieuw anders is ingedeeld is weer even wennen, maar zo te merken heeft niemand er last van. 

Voor de liefhebbers is het fijn dat onze nieuwelingen zoals Trollenwol Shetland en Donegal nu op de plank te bewonderen zijn en dat alle kleuren inmiddels op voorraad zijn. Er zit nog een nieuwe Engelse wol in de pijplijn en de Ierse Irish Heather heeft ook zijn plek gevonden.

Uit alle deze nieuwe soorten blijkt weer eens onze voorliefde voor echte wol en dat niet in de laatste plaats omdat wol een duurzame oplossing is voor veel problemen in de kledingindustrie. Daarnaast heeft het onovertroffen kwaliteiten op het gebied van gebruik. Waarom zou het schaap deze jas zo graag dragen? Als het niet heel comfortabel en effectief bij allerlei weersgesteldheden was dan had de natuur dat vast anders geregeld. Daar kunnen we nog wat van leren. Een voorwaarde is natuurlijk, dat de dieren die ons van dit kleine wonder voorzien, zelf een goed leven hebben!

Van onze eigen Schaapjeswol staat het vast dat de schapen het goed hebben, zoals iedereen zelf kan zien en meemaken die ze tegenkomt bij het eten van een ijsje bij de Schapenstreek in Lutjebroek of bij een wandeling over het Leersumseveld. Binnenkort nieuws hierover want er wordt hard gesponnen en geverfd....

 

9-8-2020

Alle nieuwe items van Emma Ball staan nu in de webwinkel -' Projecttasjes, stitchmarkers, jaarplanners en notebooks en diverse blikjes van groot tot heel klein!

20-4-2020

Vanaf deze week is onze stenen winkel weer open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00-15.00 uur. Kijk voor de regels die daarvoor gelden op onze homepagina. Afgelopen zaterdag was er een proefopening en het was heerlijk en hartverwarmend om weer mensen in de winkel te ontvangen en een praatje te maken. Op een veilige manier contact houden en elkaar steunen maakt het gemakkelijker om alle maatregelen vol te blijven houden. In de winkel wordt gezorgd voor nieuwe creatieve ideeën en achter de schermen gebeurd er van alles om straks voor nieuwe verrassingen te kunnen zorgen!

10-4-2020

Om tijdens de Coronamaatregelen iedereen toch een beetje bij te kunnen praten over wat er allemaal gebeurd achter de schermen bij Trollenwol, vanaf nu dus een regelmatige up-date bij nieuws!

Deze week hebben we een grote nieuwe voorraad Zweedse wol van het Ullcentrum binnen gekregen en de webwinkel is daarom weer goed gevuld. Ook het pakket voor de Ölandshawl is weer beperkt verkrijgbaar.

De Felted Tweed van Rowan is flink aangevuld waaronder de kleuren voor de Kal van Lisa Richardson

De kwaliteieten van Filcolana proberen we zo goed mogelijk aan te vullen, maar door de enorme populariteit hiervan lopen we wel eens een beetje achter de feiten aan. Mocht er iets ontbreken, neem dan gerust contact met ons op via de mail!

En natuurlijk zijn we zelf druk bezig met nieuwe ideeën en patronen....

© 2017 - 2023 Trollenwol webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel