Nieuws

9-8-2020

Alle nieuwe items van Emma Ball staan nu in de webwinkel -' Projecttasjes, stitchmarkers, jaarplanners en notebooks en diverse blikjes van groot tot heel klein!

20-4-2020

Vanaf deze week is onze stenen winkel weer open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00-15.00 uur. Kijk voor de regels die daarvoor gelden op onze homepagina. Afgelopen zaterdag was er een proefopening en het was heerlijk en hartverwarmend om weer mensen in de winkel te ontvangen en een praatje te maken. Op een veilige manier contact houden en elkaar steunen maakt het gemakkelijker om alle maatregelen vol te blijven houden. In de winkel wordt gezorgd voor nieuwe creatieve ideeën en achter de schermen gebeurd er van alles om straks voor nieuwe verrassingen te kunnen zorgen!

10-4-2020

Om tijdens de Coronamaatregelen iedereen toch een beetje bij te kunnen praten over wat er allemaal gebeurd achter de schermen bij Trollenwol, vanaf nu dus een regelmatige up-date bij nieuws!

Deze week hebben we een grote nieuwe voorraad Zweedse wol van het Ullcentrum binnen gekregen en de webwinkel is daarom weer goed gevuld. Ook het pakket voor de Ölandshawl is weer beperkt verkrijgbaar.

De Felted Tweed van Rowan is flink aangevuld waaronder de kleuren voor de Kal van Lisa Richardson

De kwaliteieten van Filcolana proberen we zo goed mogelijk aan te vullen, maar door de enorme populariteit hiervan lopen we wel eens een beetje achter de feiten aan. Mocht er iets ontbreken, neem dan gerust contact met ons op via de mail!

En natuurlijk zijn we zelf druk bezig met nieuwe ideeën en patronen....

© 2017 - 2021 Trollenwol webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel